Seden Strandby Grundejerforening

Søg
Close this search box.

Fjordens Dag 2017

Søndag d. 10. september er det igen tiden for afholdelse af Fjordens Dag. Sidste år forsøgte vi at ændre konceptet ved at koncentrere aktiviteterne omkring 4 lokaliteter i stedet for de hidtidige 11, nemlig Klintebjerg, Stige Ø, Seden Strandby, Boels Bro.
Dette var en stor succes, og derfor er scenariet det samme igen i år.

På Stige Ø vil fokus udelukkende være på sundhed – her vil du have rig mulighed for udfordre venner og familie i forskellige aktiviteter, som f.eks. mountainbike, kampsporten jiu jitsu, kørestolsrugby eller hvad med en tur rundt på cross fit banen?
De øvrige 3 aktivitetssteder dækker alle fire fokusområder: Sundhed – Kulturhistorie – Natur – Miljø.

I Seden Strandby byder vi både på glade gensyn og nye tiltag. Martin Keller – kendt fra DR og TV2 – vil igen i år underholde børn og barnlige sjæle – denne gang serverer han bæredygtig mad i form af lækre ristede græshopper…Så kom og smag – hvis du tør!
Der vil også være mulighed for at høre musik i cafételtet og/eller deltage i Linedance.
Hele programmet for Fjordens Dag kan du se på www.fjordensdag.dk.

Også i år kommer der et program i jeres postkasse sammen med et par passérsedler. Hvis I lægger dem i bilens forrude, er det nemmere for os. Håber ikke, at det er for stor en ulempe for jer.

Har I brug for flere passérsedler, kan de afhentes hos os på pladsen fra lørdag kl 8.00. Formålet med sedlerne er, at undgå at få flere biler i byen end der er til daglig.

Afholdelsen af Fjordens Dag kan ikke undgå at give forstyrrelser og besvær for jer, men I har altid mødt de besøgende med et smil og mange hejste flag, og det vil vi gerne sige jer tak for!

Vi håber på masser af solskin på dagen, og glæder os til at se mange af jer på Fjordens Dag!

 

 

Med venlig hilsen

Karen Nygaard Keinicke

Fjordens Dag