Seden Strandby Grundejerforening

Søg
Close this search box.

Nyhedsbrev 1: Efterår 2022

Grundejerforeningens første nyhedsbrev giver dig et overblik over de ting vi har arbejdet med i efteråret, og noget af det vi kan se frem til:

Seden Strandby på vej mod de 100

I 2023 fylder Seden Strandby 100 år, og det vil gerne fejre med en byfest. Den nøjagtige jubilæumsdato kender vi ikke, så vi har valgt dagen efter Skt. Hans – lørdag d. 24. juni.
Vi forestiller os aktiviteter for børn og voksne i løbet af dagen, og fællesspisning om aftenen. Hvis du har gode ideer, eller har lyst til at hjælpe til, så kontakt os.
Her kan du læse mere om Seden Strandbys historie.

Hjertestarter

Der har været ønske om at anskaffe en hjertestarter til Seden Strandby (der er i forvejen en på Søbjerggård), og vi undersøger økonomien i det. Problemet er ikke så meget anskaffelsen, men udgifterne ved den løbende vedligeholdelse. Vi kommer til at følge op på det på generalforsamlingen 16. april.

Grusvejen ved legepladsen

Der bliver kørt for stærkt på grusvejen ved legepladsen, og vi har været i kontakt med Odense Kommunes “Team Trafik” i håb om at de ville gøre noget effektivt, fx ved at sætte sætte skilte eller chikaner op.
Tidligere på året lavede politiet en fartmåling på foranledning af grundejerforeningen. Det var en kold og blæsende dag, der var ikke megen trafik og gennemsnitshastigheden var på 26 km/t. Kommunen mener på den baggrund, at vejens udformning er passende.

Overfyldte skraldespande ved stranden

Skraldespandene på stranden og ved havnen er små, så affald som fx engangsgrill og pizzabakker kan ikke komme ned i, men bliver efterladt ved siden af spandene. Vi har foreslået Odense Kommunes parkforvaltning at sætte større skraldespande op (som på legepladsen).
Parkforvaltningen svarede, at de i stedet overvejer helt at fjerne skraldespandene til foråret. Det har bla. Naturstyrelsen haft succes med.

Diverse

Vi diskuterer løbende opsætning og vedligehold af skilte; seneste fornyelse er skiltet med legende børn i begyndelsen af Kragenæsvej.

Odense kommunes parkforvaltning oplyser, at overnatning i autocamper ved stranden og havnen ikke er i overensstemmelse med kommunens bekendtgørelse om parkering og standsning. Det er dog vores indtryk, at mange beboere er glade for autocamperne, fordi de holder mere lyssky typer væk fra området.

Teksten til den længe ventede velkomstfolder har fået feedback fra nyankomne strandbyboere, og er lige på trapperne. Samtidig er indmeldelses-siden blevet opdateret.

Kommende aktiviteter

Nytårsløb 31. december – info følger her og i Facebook-gruppen

Bestyrelsen mødes næste gang torsdag d. 5. januar 2023, så hvis du har forslag eller ønsker til glæde for fællesskabet i Seden Strandby, så tag kontakt til bestyrelsen.

Vi afholder generalforsamling søndag d. 16. april kl. 10 i Kanohytten. Hvis du har et forslag du ønsker behandlet på generalforsamlingen, skal du fremsætte forslaget skriftligt til bestyrelsen senest otte dage før, dvs. d. 8. april.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *